VILKEN MUSLIM säger att alla nunnor i klostren är fötryckta? dem är ju heltäckta & får ju inte ens gifta sig. VILKEN muslim anklagade alla svenskar för att vara rasister när lasermannen som mördade invandrare härjade i malmö? Just precis, INGEN!

Varför har ni ickemuslimer så många fördomar om oss muslimer? så fort ni ser en muslimsk tjej med sjal så ska ni tycka att hon är förtryckt. Jag läste precis ett inlägg i Anaginas blogg där folk debatterade om de var För/Mot slöja. Ni får TRO & TYCKA vad ni vill, MEN i koranen (som vi muslimer följer!!!) står det INGENSTANS att man ska tvinga kvinnor att bära sjal. Ni kan fråga denna fråga till VARENDA SANN MUSLIM PÅ JORDEN, INGEN, ABSOLUT INGEN kommer säga att kvinnor måste ha sjal. Alla har vi val här i livet - men det är upp till var & en om vi gör de rätta valen. FÖRSTÅTT? mm bra. Döm nu ALDRIG en kvinna med slöja på håret som fötryckt. Du vet ingenting.

just wanted to say..

Anagina, tack gode gud för att dina inlägg om islam finns!
Eftersom hon har så många "ickemuslimska" läsare så
tar hon ju upp myter med mera om islam, SÅ SKARE VAAAA!


Jag vet att detta är så uttjatat, men SNÄLLA, jag ber Dig, snälla läs!

Det är med tårar i ögonen som jag skriver detta inlägg.
Jag tittade precis klart på en dokumentär om fattiga barn, (och äldre människor) som levde i fattiga länder, allra mest i afrika. De har absolut INGENTING att äta. Deras dagar går ut på att vakna & sova, sova&vakna. Ingenting annat. & Här sitter vi, omgiven av allt vi behöver. För nån vecka sen fick jag en tankeställare i skolan, jag äter nästan ingenting i skolan (jag har mina skäl) & ändå tar jag mat på tallriken som jag sedan slänger. En dag när jag följde denna rutin stannade jag upp. Jag frågade mig själv varför jag slängde min mat. Jag fattade inte ens själv varför jag gjorde det. Jag fick en bild på massa fattiga barn i mitt huvud som skulle kunna göra allt för de rester jag precis hade slängt. & Sen dess har jag aldrig slängt mat. Ni kanske tycker att jag låter psykiskt sjuk som skriver om just detta men jag kan garantera er att jag är fullt normal alhamdulilah. Inshallah när jag blir äldre ska jag GARANTERAT hitta ett sätt att underlätta människors liv inshallah, det är mitt högsta mål. Det finns så mycket vi människor kan göra, fast som vi vägrar göra. Hjälpa är ett av det. Folk som är rika är ju inte lyckliga. Det är ju tvärtom. De som är fattiga verkar så oerhört lyckligare. Om man frågar nån rik om den är lycklig svarar den nästan alltid Nej, eftersom den alltid vill ha något pga att den har pengar till att göra vadsomhelst. Frågar du däremot en fattig om den är lycklig kan den svara Ja, eftersom han inte har nåt att sträva emot. Varför? Jag har även en högsta dröm att bygga en moské. Mashallah. Jag skulle kunna göra allt för att få den drömmen i uppfyllelse. Jag har lovat Gud & mig själv, att om jag blir rik, är det FÖRSTA jag skulle göra att bygga upp en moské. Åh.

- Ett barn som dör pga att pengarna till hans mat gick åt din fina nya adidaströja.


RSS 2.0