underbar dag!

hej sötnosar! kom precis hem från skolan, slutade vi 11, så himla gryyymt mashallah! :D:D är så himla glad av nån konstig anledning, men men, kanske på grund av vädret? who knows.. aja, ska röra mig mot mitt favoritställe (KÖKET!!!!!!!!!) & äta ris & kööööckling, pusss på er.

Vad händer en torsdag som denna? :)



DAGENS HADITH


Profeten(S) sade: ”Ge dadlar åt en gravid kvinna som är i sin sista graviditets månad så att hennes barn blir tålmodiga och gudfruktiga.” [Makaram al-Akhlaq, s. 88]


Paradise lies under the feet of your mother

Igår hade jag nationella provet i matte & det gick....? Vill inte ens kommentera det, men men nu är det gjort och därmed släpper vi det! Efter några timmar i skolan med favorittjejer & massa godis så sitter jag här. Kvällen kommer bestå av Historia & Engelska plugg, INTE OKEJ! Men nu ska jag ner till biblioteket och låna lite böcker till mitt engelska arbete, hörs sen!
att resa till ett land bortom fjärran just nu kunde inte ha varit mer lägligt!


Annars då? Vad händer en fredag som denna? :)

Whoever follows patience, success will follow him

Att röka är nog bland de värsta sakerna som finns. Hur kan man MEDVETET välja den väg som kommer ge dig men för livet? Hur kan man MEDVETET välja att förstöra sitt liv? Usch & fy & bläää & uääääkh, har aldrig under mitt 17åriga liv stoppat en cancerpinne i min mun, & kommer absolut inte göra det heller.  Det är ju så de flesta börjar! En rolig sak med mig är att jag alltid trott att om man smakar en cigg 1 gång, så blir man beroende direkt & kan inte sluta, så jävla läskigt är det! Fast å andra sidan skulle jag ALDRIG ta den risken...alltså..inte ens för att jag vill prova, men ah ni förstår mig? Plus att lukten folk som röker har är så vidrigt äckligt! Shit, KAN VÄRLDEN BARA SLUTA RÖKA?

why is it that when things like this happen we open our eyes?

insha'allah, hoppas allt löser sig nere i japan!

RSS 2.0